Inboedelcentrale

Opkoper inboedel

U zoekt een opkoper voor uw inboedel ? Als opkoper zorgen wij zelf voor het opruimen en leegmaken van uw woning. Dit bijvoorbeeld na een overlijden of een verhuis. Door ons uitgebreid exportnetwerk kunnen wij bij het opkopen van inboedels steeds een correcte topprijs garanderen.

De Inboedelcentrale is dé professionele opkoper van volledige of gedeeltelijke inboedels. Heeft u een inboedel die u wilt laten schatten, dan kan u ons steeds contacteren. We komen langs in alle gemeenten van de Provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Wij geven topprijzen en betalen onmiddellijk, dit voor elke prijsklasse.

Wij zorgen ervoor dat het ophalen van de inboedel op een snelle, correcte manier verloopt. Ook zorgen we voor GRATIS verhuisdozen, parkeerborden en ladderlift.

U moet niet werken, wij ontnemen u alle zorgen en houden ten volle rekening met uw wensen.

Interesse? Bel ons op 0476/26.17.08 of stel uw vraag via inboedelcentrale@telenet.be.

 

Sterfgeval/Overlijden

Wilt u een inboedel van een huis of appartement laten leeghalen na overlijden? De Inboedelcentrale kan, naast de goederen die voor u emotionele betekenis hebben , de overige goederen van uw inboedel opkopen en vervolgens de woning volledig leegmaken. Wanneer we de woning na een overlijden opruimen gebeurt dit steeds respectvol, met de nodige zorg voor de spullen. Wij voeren het werk met de grootste netheid uit !

Verhuis van grote naar kleine woning

Het opkopen van volledige inboedels is slechts een aspect van onze service. Ook voor een gedeeltelijke inboedel kan u ons contacteren. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen van een villa, huis of appartement naar een kleinere woning, zorgcentrum of serviceflat moet u veel spullen achterlaten. Als opkoper maken we een schatting van de resterende inboedel en helpen we u snel bij de ontruiming van deze goederen.

Verandering van interieur of te veel aan spullen

Wanneer u uitgekeken bent op bepaalde oude zaken in uw interieur, kan u ons altijd contacteren voor een waardebepaling. Door ons groot klantennetwerk kopen we een ruim goederenaanbod aan. Bel ons of mail ons een foto, u krijgt snel een antwoord op uw vraag.

Inboedelcentrale - Grotehondstraat 75 - 2018 Antwerpen - inboedelcentrale@telenet.be - T: 0476 26 17 08